içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

TÜRK HÜR YAŞAR / 15 TEMMUZ/

TÜRK HÜR YAŞAR,KURT misali.BOYNUNA TASMA TAKTIRMAZ.

Terör örgütü olarak ister pkk,ister feto istediğiniz isimlerle gelin,Vatan toprağının çakıl taşından vazgeçmeyiz.Milyonlarca Şehit verip Vatan sağolsun diyoruz.Boşuna değil.

Dış güçlerle iş birliği yapıp,parçala,böl,yut gibi haince planlar kuranlar için Seyit Onbaşılar,Ömer Halisdemirler,Eren Bülbüller daha ismini sayamadığım nice evlatlar,canlarını korkmadan bu uğurda feda edecek neferler yetiştiriyoruz.

Hangi Türk’e sorarsanız,sorun ? Vatanı,milleti,bayrağı,ezanı için serden geçmeyecek Türk yoktur.

Biz öyle bir milletiz ki,Türk olmaktan gurur duyarız,Mustafa Kemal Atatürk bam telimizdir.

Biz öyle şahane bir toplumuz ki,

” Savaşa giderken İstikamet neredesi”diyen, muhabire  “KIZIL  ELMA “ diyen asil kanlı kahramanlarımız var.

Biz sınır genişletmeyi düşünüyorken, onlar  Türk Silahlı Kuvvetlerine yıllardan beri girip,kurduğu planı devreye sokup,15 temmuz  gecesi haince,yönetime el koyduklarını söylüyorlar.Üstelik bunu gerçekleştireceklerine inanıyorlar.

Halk üzerine düşeni yaptı.Sokaklara döküldü.

Ömer Halisdemir,Vatan olup şahlandı.

Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.
Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir;
Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir. ATSIZ

Bu şiir  Şehidimiz.Ömer Halisdemir’e çok yakışıyor. Şehit olacağını bile bile candan geçerek,hainlerin karşısında duruyor.Videolar da görmüşsünüzdür.Asalet vücut bulmuş,ölüm  yürüyüşünden korkuyor.

Ankara Gölbaşı Özel Harekat Harp Daire başkanlığına 1.5 ton patlayıcı atan hainler 74 evladımızı şehit etmiştir.İşte böyle şehit kanlarıyla yuğrulmuş vatanı üç beş tane bir dolara tapmış  soysuza verilecek vatan yoktur.Hepsini rahmetle minnetle anıyoruz.

Bir yandan Meclisimiz bombalandı.

Cumhurbaşkanı  Recep Erdoğan bey,Ailesiyle Marmaristeydi.

Onu “Ankara’ya gitmeyin,sizi korurum,İstanbula gelin” diyen,Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündardı.

 Erdoğan’nın “Size nasıl güveneyim” sorusuna.

“Beni Bahçeliye sorun efendim”yanıtıyla, Cumhurbaşkanımız İstanbul’a geliyor.

Türkmen Lideri,Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ,Dr.Devlet Bahçeli Bey Cumhurbaşkanını koruyarak,hain darbe planlarını bozmuştur.Yoksa şuan ülkemiz kaosun içindeydi.

Bilge Liderliğini,ileri görüşlülüğünü farkını bir kez daha kanıtlamıştır.

At izi it izine karışmıştı.

Tek dertleri vatan savunması olan gencecik daha yüzünde tüy bitmemiş ,Anadolu Erlerini hain planlarında kullanmışlardı.

”Su almak niyetiyle iki asker bakkala gitmiş, ekranda darbe yapıldığını duyunca bakkal sahibine  bakıp,”neler oluyor ağabey “deyip,dehşete kapılmış  hallerini herkes izlemiştir.

Hala izlediğimde ağlarım,”Bir askerimizin hiçbir şeyden haberi yokken,tankın içinden çıkarılmaya çalışılıp,linç edilmek isterken bir polisimizin gelip onu omuzuna alıp,”durun işareti yapması”sırtına alıp bulunduğu yerden uzaklaştırması.

Bir teyzenin evinin balkondan “bitkin düşmüş askerimin,koluna girmiş polisime “dövmeyin emi,oğlum”demesi üzerine “polisimizin,teyzem insan kardeşine kıyabilir mi ?demesi.

İstanbul  da köprünün üzerinde  teslim oldukları halde vicdansızca Türk askerine  kini olanlarının fırsat bu fırsat deyip acımasızca vurduğu,kemerle dövdüğü görüntüleri şüphesiz hiç kimse unutmayacaktır.

Sokak da,sipere yatmış bir Türk evladının elinden sigarayı elinden bırakmadığı görüntülenmiş.Sigarasını bırakmayan Türkün vatanını bırakacağını düşünmek,hayalden öteye gitmez.

Bize bu Vatan miras kaldı.Kenetlenmeyi,dik duruşu,çakıl taşını bile vermeyeceğimizi 83 milyonun yalnızca Türkiye de yaşayanlar için geçerli olduğunu dünyada ki TÜRK nüfusunun  200 milyon, olduğu gerçeğini de kabullenirsek.İstanbulumuz kadar nüfusa sahip olmayan ülkelerin bize kafa tutması gülünç.

Bizim içimize girip bizden gibi yaşayıp,hainlik edenler günü gelir bunun hesabını verir.

Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.

Atatürk’ün,izinden gitmeyi şiar edindik,çocuklarımıza emanet edeceğimiz şanlı mazimizden güç alarak bilinçli bireyler yetiştirmek için ant içtik.

Kandırılmayacağız,kanmayacağız.

ULULARIN DUASI ÜZERİNİZE OLSUN.

Bu yazı 4246 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI