YENİ Parti Lideri Özel’den Halk TV Açıklaması
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’ye yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonu ve kanala kayyım atanmasına tepki gösterdi
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’ye yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonu ve kanala kayyım atanmasına tepki gösterdi.
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Şafak vakti bir televizyon kanalına polis baskını yapıp, kayyım atamak ancak diktatörlerin yapacağı iştir.
Maalesef ülkemizi bu hale getirdiler. Millet, fon soygununun hesabının sorulmasını isterken….Ekonomik kriz, geçim derdi, adaletsizlikler ülkemizin her yerinde sürerken…Tam da Türkiye’nin en büyük siyasi davasında savunmanın başlayacağı gün, bunu yaptılar.Belediyelere kayyım atayıp milletin iradesine çökenler, şimdi milyonların izlediği Halk TV’ye kayyım atadılar.
Çünkü ACİZ ve KORKAKLAR!
Halk TV’nin, basın özgürlüğünün, orada çalışan yüzlerce emekçinin ve ailelerinin yanındayız.Yargıyla siyaseti, kollukla haberciliği, kayyımla millet iradesini terbiye edeceğini sananlar tarihin en büyük yanılgısı içindeler.Türkiye bu kötülüğü yenecek.Halkımızı bu mücadeleye sonuna kadar sahip çıkmaya davet ediyoruz.Millet kazanacak, darbeciler, vesayetçiler YENİLECEK! ''ifadeleri yer aldı.
Tarih: 14-10-2026